ALA-talkkarilogo500

Veljekset Ala-Talkkari Ab ble grunnlagt i 1955 i Ylihärmä. Virksomheten ble startet i verkstedet i egen hjemgård. I starten ble det produsert ulike redskaper og maskiner for landbruket. Produksjonen av sentralvarmekjeler kom inn i bildet med en gang i den innledende fasen. Flis og sagflis ble mest brukt som brensel i varmekjelene.
Gjennom årene har vareutvalget variert og forretnings- og forretningslokalene er utvidet. Varmeanlegg har vært i selskapets produksjonsprogram og utviklet gjennom selskapets historie. I dag er selskapet en viktig produsent i Norden. Også i fremtiden vil virksomheten videreutvikles ved å basere den på familiebedriften på samme måte som til nå.

Ala-Talkkari-hytte700

Produkter:
Veljekset Ala-Talkkari AB sine produkter er designet og produsert med tanke på brukeren og tiltenkt bruk. Vi prøver å ta hensyn til alle tilbakemeldinger fra brukere og bruke dem i produktplanlegging. Alle myndighetskrav samt alle brukersikkerhets- og brukervennlighet er også tatt i betraktning. Vårt kvalitetssystem er sertifisert i henhold til ISO 9001 og vårt miljøstyringssystem i henhold til ISO 14001.

Värmepannor, Matningsanordningar for fast bränsle, Värmecentraler, Styrcentraler, Ala-Talkkaris snöslungor, Höbärgningsmaksiner, Betrensverk PK-400, Maskinering som underleverantör i Ylihärmä.


Adresse:
Veljekset Ala-Talkkari Oy
Hellanmaantie 619
62130 Hellanmaa
Puh. (06) 433 6333
Fax. (06) 437 6363

Besøk våre hjemmesider ved å klikke HER

Produktbrosjyre fra Ala-Talkkari

Video-AlaTalkkari300.jpg
Klikk på bildet for å se video fra Ala-Talkkari